EnergiWatch

Minister vil præsentere konkrete initiativer for at stoppe rutineflaring i Nordsøen

Klimaminister Dan Jørgensen (S) slår fast, at han er klar til at se på lovændringer for at undgå rutinemæssige gasafbrændinger i den danske del af Nordsøen. Ministeren lover at have løsningsforslag klar, når han om få uger skal i samråd om sagen, som EnergiWatch har afdækket.

Regeringen arbejder så hurtigt, den kan, for at få sat en stopper for de rutinemæssige gasafbrændinger - såkaldt rutineflaring - på Total Energies' Gorm-felt. Det fastslog klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) onsdag. | Foto: BO AMSTRUP/Bo Amstrup

Det virker "meget besynderligt", at Total Energies gør brug af rutineflaring i den danske del af Nordsøen, som EnergiWatch belyste i sidste uge. Og det skal stoppes.

Sådan lød det onsdag eftermiddag fra klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S), da SF udspurgte ministeren om sagen i Folketingssalen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

NKT hedger sig ud af problemerne

Krigen i Ukraine har tvunget NKT til at finde andre leverandører af aluminium, mens kabelproducenten kun delvist er ramt af prisstigninger, som straks bliver sendt videre til kunderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs