EnergiWatch

Rockwool udkæmper kapacitets-kampen

Efter et fremragende første kvartal skruer Rockwool-chefen Jens Birgersson nu endnu mere op for investeringerne i kapacitet for at bekæmpe flaskehalse. Direktøren har også store forventningerne til investeringerne i energieffektivitet verden over.

Foto: ROCKWOOL

Det er lykkedes for Rockwool at løfte alt fra omsætning, driftsindtjening og overskud i første kvartal. Nu skal der investeres, så man kan følge med efterspørgslen, fortæller den adm. direktør.

"Vi er glade for kvartalet. Men vi er ikke så kvartals-orienterede. Så vi er endnu mere glade for, at vi ser en vigtig, voksende rolle for Rockwool og ikke-brændbare produkter i især de store byer. Det er en trend, som vi glade for. At det ikke kun er os, der synes, at ikke-brændbare produkter er fantastiske," siger Jens Birgersson, der er adm. direktør i Rockwool og griner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs