EnergiWatch

Dansk Vestas-fabrik har skruet ned for produktion

Forsyningsproblemer har tvunget mølleproducentens nacellefabrik i Ringkøbing til at drosle ned i en periode. Nedbremsning får dog ingen konsekvenser for medarbejderne.

Foto: Vestas Wind Systems

Vestas’ produktion i Ringkøbing er løbet ind i et problem med forsyningen, der gør, at man har set sig nødt til at skrue en smule ned for produktion.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Forsinkelserne er kommet på grund af nogle komponenter, der ikke er gået igennem Vestas’ kvalitetstjek og derfor ikke kan bruges. Dermed er produktion sat lidt ned indtil der kommer nye forsyninger, forklarer Kristian Holmelund Jakobsen hos Vestas’ informationsafdeling til avisen.

”De globale forsyningskæder er presset, og det betyder, at tingene tager længere tid end normalt, men vi arbejder med flere forskellige samarbejdspartnere for at finde gode løsninger, så vi kan få produktionen i gang med fuld kapacitet,” siger han til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Analytiker: Vestas risikerer nervøse investorer uden ketchupeffekt på ordresiden

Vestas opprioriterer sit sats på projektudvikling

Vestas’ teknologidirektør opfordrer til sænket nyudviklingstempo

Vestas’ fremtid i verdens største vedvarende energiprojekt er uvis

Mere fra EnergiWatch

Aker BP vil udbygge for milliarder

Det norske olieselskab har onsdag leveret en udbygningsplan for olieprojektet Trell og Trine til det norske olie- og energiministerium, som ventes at omfatte 25 mio. tønder olieækvivalenter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs