EnergiWatch

Ringkøbing-Skjern er kommunen med flest vindmøller – men nu er det nok, lyder kritikken

Et forslag om et nyt testcenter for vindmøller på op til 270 meters højde har medført en stribe indsigelser i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kommunen, hvor vindmøllegiganten Vestas blev født, har med 286 vindmøller rekord i antal møller i Danmark, men nu må det være nok, lyder kritikken fra bl.a. Anna Hilden, der selv arbejder i vindmølleindustrien.

Foto: MHI Vestas

"Nu er nok nok."

Anna Hilden kører i elbil, har placeret sin pension i grøn og klimavenlig opsparing, bor tæt på Lem, hvor Danmarks helt store vindmølleeventyr med Vestas tog sin begyndelse, og arbejder selv i vindmølleindustrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs