EnergiWatch

Vestas stikker storordre

Møllleproducenten følger op på gårsdagens ordre på 420 MW med en endnu større af slagsen og nærmer sig en amerikansk gigawatt på mindre end et døgn.

Foto: Vestas

Da Vestas tirsdag annoncerede regnskabet for 1. kvartal var det med et rekordstort ordreindtag. Men det er inden for det seneste lille døgn blevet knap en gigawatt større. Efter først at have annonceret en ordre på 420 MW topper mølleproducenten fredag formiddag op med en bestilling på hele 459 MW. Inklusiv tidligere bestilt udstyr er ordren på samlet 503 MW.

Det sker i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs