EnergiWatch

Vingeproducents topchef mister halv titel

TPI Composites største fabrik, der producerer vinger til Vestas' V136'ere, forventes at producere 40 pct. færre vinger end planlagt for året efter strejke. Producenten sætter tal på den estimerede bod til mølleproducenten.

Steve Lockard har hidtil været CEO og president for TPI Composites. Nu kan han skære halvdelen af sit visitkort. | Foto: TPI Composites

Det er sjældent, at et resultat, der både kategoriseres som skuffende og ekstraordinært, ikke samtidig også er overraskende. Men at TPI Composites ville forlade årets første kvartal med et underskud på 11,7 mio. dollar (77,7 mio. kr.) blev allerede meldt ud i en nedjustering af årets forventninger for en uge siden.

I forhold til den prognose er såvel resultatet som den realiserede omsætning i kvartalsregnskabet på 300 mio. dollar da også lige på kornet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs