EnergiWatch

Siemens-topchef dropper saudisk prestigekonference efter drabssag

Endnu en topchef har meldt afbud til den saudiarabiske investeringskonference FII på grund af drabet på journalisten Jamal Khashoggi.

Foto: /ritzau/AP/Matthias Schrader

Når den saudiarabiske kronprins Mohammed bin Salman tirsdag åbner en stort anlagt investeringskonference i Saudi-Arabien, vil endnu en topchef glimte ved sit fravær på deltagerlisten.

Industrigiganten Siemens topchef Joe Kaeser har mandag skrevet på de sociale medier Twitter og Linkedin, at han ikke har tænkt sig at flyve til den saudiarabiske hovedstad Riyadh for at deltage i konferencen "The Future Investment Initiative" (FII).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs