EnergiWatch

MHI Vestas: Vi er klar til tidlige projekter i Taiwan

Det dansk-japanske joint venture annoncerer, at man er klar til at tilbyde sin 9 MW-mølle på det taiwanske marked i 2020.

Foto: Robin Dave

Havmølleselskabet MHI Vestas, som er et joint venture mellem Vestas og japanske Mitsubishi, har underskrevet nye hensigtserklæringer med partnere i Taiwan inden for levering af generatorprodukter.

Desuden annoncerer selskabet, at 9 MW-platformen vil være tyfon-klar i 2020 - i rette tid til de projekter, der udsigt til på markedet.

"Fra et teknologisk synspunkt er vi stolte af at kunne annoncere, at vores 9 MW-platform vil være tyfon-klar i 2020, hvilket bringer os i en ledende position i forhold til tidligere projekter i Taiwan og sikrer, at vores mølle vil være klar til de krævende taiwanske site-forhold," siger Co-CEO for MHI Vestas Lars Bondo Krogsgaard i en meddelelse.

Aftalen om generatorprodukter er indgået med firmaerne Teco og The Switch, og det er aftaler, som MHI Vestas beskriver som meget vigtige for udrulningen af selskabets lokaliseringsplanen.

"Begge disse annonceringer understreger vores voksende aktivitet og store engagement i det taiwanske offshore-marked," siger Lars Bondo Krogsgaard.

Global Wind Service overtager 150 ansatte af konkursramt dansk vindmøllefirma

Vestas udfordres på størrelse af rivalen Siemens Gamesa

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs