EnergiWatch

Siemens Gamesa indgår havvindaftale i Taiwan

Havmølleproducenten underskriver aftalememorandum med kinesere om udvikling af leverandørkæde til det kommende taiwanske marked.

Siemens Gamesa har indgået et aftalememorandum (MoU) med det kinesiske støberi Yeong Gang Energy Technology, der blandt andet producerer nav til vindmøller. Aftalen omhandler etablering af støberi, bearbejdningsanlæg og malehal på Taichung havn.

"Det taiwanske havvindmarkeds lovende potentiale kombineret med vores positive erfaringer med regeringen har opmuntret os til at intensivere vores indsatser. Vi er overbevist om, at dette vækstmarked tilbyder interessante forretningsmuligheder. Som en af verdens ledere inden for havvindindustrien ser vi frem til at få fodfæste på dette marked," siger Siemens Gamesas havvinddirektør, Andreas Nauen, i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs