EnergiWatch

Subsea 7's bundlinje tæt på halveret i andet kvartal

Det Luxembourg-baserede offshoreselskab så bundlinjen gå væsentligt tilbage i andet kvartal med færre færdiggjorte projekter og lavere priser. Antallet af nye ordrer i markedet er dog steget, vurderer CEO Jean Cahuzac.

Foto: Subsea 7

Bundlinjen tog et dyk for Subsea 7 i andet kvartal, hvor færre store projekter blev færdiggjort, priserne på nye kontrakter var lavere, og aktiviteten inden for blandt andet vedvarende energi og heavy lifting var dårligere end sidste år.

Men CEO Jean Cahuzac ser dog mere positive tegn i offshoremarkedet, fremgår det af regnskabet for andet kvartal, som er blevet offentliggjort torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs