EnergiWatch

Dårlige markeder trækker norsk offshorerederi i rødt

Der er flere lyspunkter i offshoremarkedet på kort sigt, vurderer norske GC Rieber på trods af, at også første kvartal bød på et udfordrende forretningsmiljø og et nyt underskud for offshorerederiet.

Foto: GC Rieber

Markederne forbliver svære for offshorerederiet GC Rieber, som kommer ud af årets første tre måneder med et nyt underskud.  Alligevel ser rederiet muligheder for et øget aktivitetsniveau i nær fremtid.

Driftsindtjeningen blev i perioden reduceret med 8,8 mio. norske kr. til 31,4 mio. kr. På bundlinjen landede nettounderskuddet primært på grund af lav aktivitet fra subsea- og seismik-flåden på 59,1 mio. norske kr. mod et underskud på 66,3 mio. norske kr. i begyndelsen af 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs