EnergiWatch

Oliepriserne fortsætter mod nye højder

Priserne rammer tirsdag morgen det højeste niveau siden slutningen af 2014.

Oliemarkedet fortsætter op tirsdag morgen, og også kobberpriserne stiger, mens guld handles til næsten uændret pris.

Oliepriserne har ramt det højeste niveau siden slutningen af 2014 tirsdag morgen, og de presses op af forventninger om nye amerikanske sanktioner mod Iran, mens oliekartellet Opec fortsætter med at holde produktionen nede trods en stigende efterspørgsel.

Investorerne venter nu på de ugentlige lageropgørelser fra såvel brancheorganisationer som fra de amerikanske myndigheder.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster tirsdag morgen 74,90 dollar mod 73,80 dollar mandag ved 17-tiden.

Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 68,90 dollar mod 67,80 dollar mandag eftermiddag.

Regeringen: Energiudspillet bliver et nybrud

Olieprisen fortsætter op trods øget antal rigge 

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs