EnergiWatch

Debat: Ewii giver gratis strøm til alle nye kunder

Kritikken af Ewii fra Denfo er basereret på misforståelser, skriver den adm. direktør i energiselskabet i dette debatindlæg. Han peger på, at der også er gratis strøm til nye kunder i Kolding, og at der er mulighed for gebyrfrihed.

Foto: PREwii/Trefor

Michael Hvidtfeldt beklager sig i EnergiWatch over, at Ewii ikke giver sit introduktionstilbud med gratis strøm i 6 måneder til forbrugerne i Kolding.

Dette beror ganske enkelt på en misforståelse. Introduktionstilbuddet gælder alle nye kunder. Også dem der bor i Kolding. De benytter sig i øvrigt også af det.

Videre skriver Hvidtfeldt, at Ewii reklamerer med gebyrfrihed, men alligevel tager gebyrer fra PBS opkrævninger. Begge dele afspejler fakta. Ewii har gebyrfrihed, hvis kunden vælger at betale med Mobile Pay eller Kortbetaling, mens der er gebyr forbundet med betaling via PBS.

Vi har aktivt informeret vores kunder herom, hvilket også afspejler sig i, at kunder har omlagt deres betalingsform.

Hvidtfeldt opfordrer endelig til, at Ewii prioriterer sine elkunder i eget netselskabs område. Det er korrekt, at Ewii efter sin formålsparagraf skal virke til at fremme områdets interesser, men netop i elhandelsmarkedet vil dette være på kant med loven.

Det nærmer sig i hvert fald omgåelse af den politiske intention bag liberalisering af elmarkedet i 2004, hvis Ewii favoriserer kunder fra eget netselskab. Vi har derfor valgt at fremme områdets interesser på anden vis, blandt andet gennem sponsorater og udlægning af fibernet.

Debat: Hvorfor giver Ewii gratis strøm til København men ikke Kolding?

Energibranchen leverer atter billigere energibesparelser

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere