EnergiWatch

Storfusion i energibranchen godkendt

Konkurrencerådet godkender fusionen mellem Eniig og SE, efter energiselskabet har givet tilsagn over for rådet, der dog vurderer, at der er risiko for tarifstigninger.

Foto: Eniig/SE, Presse

Norlys-fusionen indebærer risiko for tarifstigning på markedet for distribution af el. Aktiviteten med distribution af el er dog reguleret ved lov og uden for Konkurrencerådets kompetenceområde.Norlys har set dagens lys. Konkurrencerådet har den 25. juni godkendt fusionen mellem energiselskaberne Eniig og SE og dermed banet vejen for et energiselskab med mere end halvanden million kunder, 700.000 andelshavere og 2.500 ansatte.

"Med Norlys vil vi skabe en virksomhed, der kan realisere et kæmpe potentiale. Et potentiale, der er meget større, end hvis SE og Eniig arbejdede hver for sig. Vi skal skabe bedre kundeoplevelser og samtidig påvirke den danske samfundsudvikling gennem grøn omstilling og digitalisering," siger SE's bestyrelsesformand Jens Erik Platz, der bliver formand for det fusionerede selskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk brintselskab får ny topchef

Elling Nygaard bliver topchef for norske Hydrogen Pro, mens Mårten Lunde træder af året efter børsnoteringen. I september åbnede selskabet sine første danske produktionsfaciliteter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs