EnergiWatch

SE-koncernen har valgt sit nye formandskab

Den kommende bestyrelsesformand for storfusionen Norlys er fundet, hvis sammenlægningen af SE og midtjyske Eniig godkendes af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, oplyser SE.

Foto: SE

SE-koncernen med base i Esbjerg har valgt sit nye formandskab på et konstituerende bestyrelsesmøde, og dermed er den kommende bestyrelsesformand i storfusionen Norlys mellem SE og Eniig også fundet, hvis ellers Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen siger god for sammenlægningen, der skaber Danmarks næststørste energiselskab efter Ørsted.

Da fusionen mellem SE og Eniig blev annonceret sidste efterår blev det samtidig meldt ud, at formanden for SE a.m.b.a. får posten som bestyrelsesformand for den samlede koncern. Såfremt fusionen godkendes bliver Jens Erik Platz dermed bestyrelsesformand for Norlys a.m.b.a.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs