EnergiWatch

Ørsted byder på fransk havvind

Sammen med Total og Elicio vil det danske energiselskab byde på et havmølleprojekt på op til 600 MW ved Dunkerque i Frankrig. (Opdateret kl. 10.44)

Foto: Gemini Wind Park

Kandidaterne til det kommende franske udbud af en havmøllepark ud for Dunkerque fortsætter med strømme til. Nu har Ørsted meldt sit kandidatur i et konsortium, der udover det danske selskab består af Total og Elicio.

"Havvind kan bidrage væsentligt til at indfri Frankrigs mål for vedvarende energi. Som verdens førende udvikler af havvind bidrager vi til konsortiet med en unik erfaring inden for udvikling, opførelse og drift af havvindmølleparker. Kombinationen af de tre selskabers kompetencer er ideel til at hjælpe Frankrig med at udnytte sit betydelige potentiale for at udvikle grøn strøm fra havvind," udtaler Martin Neubert, der er koncerndirektør for Ørsted Offshore, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs