EnergiWatch

Hjulmand sender kærlighedsbrev til Ørsted

Topchefen i landets største andelsejede energiselskab erklærer i kronik sin interesse i at købe Ørsteds danske elforretning. Vigtigt at infrastruktur forbliver på danske hænder, konstaterer han.

Forretningsmæssige kurtiseringer plejer at foregå i det skjulte. Ud fra deviser om, at der ingen grund er til at tale prisen unødigt op ved åbent at erklære sin interesse, og at det kan fremstå lidt kedeligt efterfølgende, såfremt handlen falder anderledes ud end håbet, holder selskaber typisk planer om selv helt oplagte opkøb for sig selv. Det gælder imidlertid ikke for Seas-NVE's ambition om at købe Ørsteds danske elforretning.

I et indlæg i Sjællandske Medier mandag erklærer energiselskabet således åbenlyst sin kærlighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs