EnergiWatch

CIP klar med ny fond på 26 mia. kroner

Den danske investeringsfond CIP har med stor succes sikret solidt afkast på grønne investeringer. De tidligere "guldfugle" fra Dong har nu lukket Danmarks hidtil største kapitalfond.

Foto: Deepwater Wind

Solide 26 mia. kroner er det lykkedes for CIP at rejse til kapitalfondens tredje fond. Dermed kan CIP kalde sig forvalter af Danmarks største, enkeltstående fond, og de har samlet rundet de 50 mia. kroner i forvaltning. Det skriver Børsen.

"Vi er rigtig glade for den interesse, der har været for CIP. Det produkt, vi har skabt, passer til mange institutionelle investorer, som har behov for lange, stabile afkast og forholdsvis lav risiko," siger Christian T. Skakkebæk, partner i CIP, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs