Suzlon med nyt underskud

Indiske Suzlon, der ejer tyske Repower, leverede et underskud på knap 700 mio. kr. i det seneste kvartal.
/ritzau/FINANS

Den indiske vindmølleproducent Suzlon Energy kom ud af andet kvartal af det regnskabsår, der slutter ved udgangen af marts 2014, med et underskud på 7,82 mia. rupees (ca. 690 mio. kr.) mod et underskud på 8,08 mia. rupees i samme periode sidste år.

Indtægterne faldt til 48,1 mia. rupees (4,2 mia. kr.) fra 57,6 mia. rupees, viser regnskabet endvidere.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

"Mens vi fortsætter med at gøre fremskridt på det operationelle plan, rapporterede vi et betydeligt nettounderskud primært drevet af lavere volumener, indflydelsen af den svækkede rupee og restruktureringsomkostninger. Vi er dog glade for at kunne rapportere et positivt EBITDA, eksklusive tab på valuta, i andet kvartal," siger Suzlons finansdirektør Kirti Vagadia Suzlon med nyt underskud i regnskabet.

Ses alene på Suzlon Wind, altså uden datterselskabet Repower, leverede det i andet kvartal 220 megawatt, mens facit for halvåret var 440 megawatt. Repower omsatte i andet kvartal for 388,8 mio. euro mod 332,6 mio. euro i første kvartal.

Selskabets samlede ordrebog var ultimo kvartalet på 5,1 gigawatt med en værdi af ca. 38,6 mia. kr. I andet kvartal havde selskabet en ordreoptagelse på 395 megawatt.

Vestas påvirket af indiske valuta

Indien godkender støtteordning til vind

Analytiker: Suzlons kvaler skader REpower

/ritzau/FINANS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Brian Karmark

Bladt afskediger topchef

For abonnenter