EnergiWatch

Vindmølleboomet i USA kan nå toppen i 2020

Konsulentfirmaet Wood Mackenzie vurderer, at det amerikanske vindmøllemarked fortsætter fremgangen - indtil næste år.

Foto: LM Wind Power

Vindmøllemarkedet i USA oplever i øjeblikket et sandt boom i installationerne, da udviklerne haster med at få færdiggjort deres projekter rettidigt til at kvalificere projekterne til de amerikanske skatterabatter, der er under udfasning.

I forhold til opførelsesaktivitet ventes det amerikanske vindmøllemarked at nå et toppunkt i 2020, hvor der ventes opsætning af en kapacitet på 13,6 gigawatt (GW), hvilket i givet fald vil overgå det hidtidige rekordår i 2012, hvor møller med en kapacitet på 13,3 GW kom op at snurre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs