EnergiWatch

Eon opfører 100 Vestas-møller

Med annonceringen af byggestart på sin anden store amerikanske vindpark inden for få uger runder det tyske energiselskab projekt nummer 25 i Nordamerika.

Foto: E.ON

De kommende knap to års massive udbygning af vindparker i USA er for alvor indledt. Heriblandt hos tyske Eon, der annoncerer, at opførslen af projektet Cranell på 220 MW i den texanske region Refugio nu er gået i gang.

Vindparken, der forventes i drift senere på året, skal bestå af 100 Vestas-møller. Dermed er den identisk med den ordre på V120-2,2MW-møller, den danske producent annoncerede i slutningen af marts. På det tidspunkt blev der dog ikke nævnt navnet på hverken projekt eller kunde til ordren, der tillige inkluderer en 25-årig serviceaftale af typen AOM5000.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

"CCS er det relevante på den korte og mellemlange bane"

Tildellingen af knap 200 mio. kr. i EUDP's særpulje til Greensand understreger det danske commitment til CCS, fastslår Ineos' danske direktør, der nu kun mangler tilladelserne til at være klar til at lagre CO2 fra 2025. Der skal nok også blive plads til ting som grøn metanol – på sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs