EnergiWatch

Vestas lander ordre på 184 MW i Australien

Vestas skal installere 51 af sine V136-3,45 MW-møller til Warradarge-vindfarmen tæt på Eneabba i det midtvestlige Australien.

Foto: Frank Boutrup Schmidt/Vestas

Vestas har fredag fået en ordre til et projekt i Australien på 184 megawatt (MW).

Her skal Vestas installere 51 af sine V136-3,45 MW-møller, leveret med en kapacitet på 3,6 MW hver, til Warradarge-vindfarmen tæt på Eneabba i det midtvestlige Australien, oplyser selskabet.

Ud over at stå for at planlægge og opføre vindfarmen med egne møller skal Vestas stå for at servicere projektet i 30 år under en AOM 5000-aftale, Vestas' dyreste.

Parken, som er bestilt af Bright Energy Investments, et samarbejde mellem Synergy, DIF og Cbus, ventes at så klar i tredje kvartal af 2020.

Ordren løfter Vestas' ordreindgang i 2018 til 12,2 gigawatt (GW), og dermed er den hidtidige rekord fra 2017 slået med mere end 1 GW. Selskabet har endda lagt endnu større afstand til 2017, da tallet for 2018 ikke omfatter de uannoncerede småordrer i fjerde kvartal, som Vestas først præsenterer kvartalsvist i forbindelse med selskabets regnskaber.

Der kan desuden nå at komme flere ordrer inden årsskiftet, da de sidste dage af kalenderåret er højsæson for vindmølleordrer.

Vestas får lille dansk fornyelsesordre 

Vestas henter ordre hinsidan 

Vestas får bid i Polen - ordre på 88 MW 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs