EnergiWatch

MHI Vestas hapser nøglefigur fra Siemens Gamesa

Den dansk-japanske havmølleproducent krydrer sejren i det første store havmølleprojekt med at snuppe konkurrentens salgschef på det gryende marked.

Jason Folsom (i midten) har siden 2011 ledet Siemens Gamesas markedsentre i USA. Nu leder han konkurrentens. | Foto: WindEurope

I august kom Siemens Gamesas amerikanske salgschef for havvind, Jason Folsom, med et frisk svar på et tweet fra Vineyard Wind. Hvis nu udvikleren havde brug for en mølleleverandør til deres nys vundne projekt i Massachusetts på 800 MW, så kendte han da en gut, de kunne tage fat i.

Tirsdag i sidste uge valgte Vineyard Wind så at pege på MHI Vestas som foretrukket leverandør. Det betyder imidlertid ikke, at Jason Folsom ikke kommer til at have med projektet at gøre. Den dansk/japanske havmølleproducent har således hyret konkurrentens salgschef til at stå i spidsen for opbygningen af deres amerikanske afdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs