EnergiWatch

Mitsubishi køber yderligere op i MHI Vestas-park

Portugisere indkasserer en lille halv miliard på at frasælge nok en skive af kommende britisk havmøllepark på 950 megawatt.

EDP Renováveis er ikke længere majoritetsejer af den kommende havmøllepark Moray East på 950 MW. Det portugisiske energiselskab har via sit britiske datterselskab EDPR UK lukket salget af 13,4 pct. af projektet til Diamond Generating Europe (DGE) formedelst 54 mio. pund (454 mio. kr.). Herefter ejer portugiserne 43,3 pct. af projektet, mens DGE øger sin andel til 33,4 pct. og Engie ejer de resterende 23,3 pct.

Det meddeler EDP Renováveis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs