EnergiWatch

Fransk kabelproducent vil transformere sig til succes

"En transformation, der skal ændre Nexans," lyder det ovenpå præsentationen af regnskabet for tredje kvartal.

Foto: Nexans

Den franske kabelproducent Nexans, der konkurrerer med blandt andet danske NKT, leverede en organisk vækst i tredje kvartal på 1,9 pct., mens omsætningen landede på 1,11 mia. euro.

Men selv om kvartalet var bedre end det tilsvarende sidste år, så har udviklingen samlet set været sløjt i 2018. I de første ni måneder er den organiske vækst faldet med 0,5 pct., viser regnskabet fra Nexans, der er offentliggjort fredag morgen.

"Tredje kvartal var fortsat udfordret. Derfor annoncerer vi i dag en transformation, der skal ændre Nexans," siger Christopher Guérin, der tiltrådte som administrerende direktør hos Nexans 3. juli.

Planen betyder, at Nexans nu ser et driftsresultatet før af- og nedskrivninger (EBITDA) på 500 mio. euro i 2021 mod de ventede 325 mio. euro i år.

NKT nærmer sig milliardprojekt - kursmålet løftes

Total køber ladestander-selskab

NKT taber ankesag om kartelbøde

Forsiden lige nu

NKT-formand: Stort arbejde at genvinde investorernes tillid

Med udsigt til et elendigt 2018 – og sandsynligvis et rædselsfuldt 2019 – skal alle kræfter nu sættes ind på at gøre NKT lettere at forstå for investorerne. Samtidig skal selskabet vinde svære kampe om lukrative ordrer, lyder det fra formand.

Goldwind matcher Siemens Gamesa i Kina

Den kinesiske mølleproducent introducerer markant opgradering af satsningen til søs med tre nye havmøller, mens også en landmølle til lave vindforhold føjes til porteføljen.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere