EnergiWatch

Siemens Gamesa-havpark tæt på realisering

Finansieringen til taiwansk havmøllepark på 640 MW vil være på plads inden for "få uger", fastslår udvikler. Det kan konkretisere kontrakter for ikke mindst danske vindleverandører.

Foto: Siemens Gamesa, PR

Det første massive havmølleprojekt i Taiwan nærmer sig sin økonomiske endedestination. Den tyske udvikler Wpd melder, at finansieringen af Yunlin-projektet på 640 MW inden for "få uger" vil være fuldendt med en gruppe investorer og banker, lige som gælden er afdækket ikke mindst via taiwanske banker. Dermed vil den samlede finansieringspakke være klar inden årets udgang, hvorefter opførelsen kan påbegyndes i 2019.

"Som med alle vores tidligere projekter, så er vi også omkring Yunlin i stand til at bero os på stærke, velkendte partnere som investorer, der denne gang kan overtage en maksimal andel på 49 pct. af projektet," siger Wpd's direktør med ansvar for havvindprojekter, Achim Berge Olsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs