EnergiWatch

Australsk premierminister opgiver at lovgive om klimamål

I et forsøg på at redde regeringens liv har den australske premierminister Malcom Turnbull opgivet at gennemføre lovgivninger, der skulle bidrage til reduktion i drivhusgasser på 26 procent.

Klimakampen i Australien har lidt et stort nederlag. Det står klart efter den australske premierminister, Malcom Turnbull, mandag måtte opgive at få vedtaget en række lovforslag, der skulle understøtte den australske regerings klimamål om en reduktion i mængden af drivhusgasser på 26 procent.

Australien vil ikke opgive sit mål om reduktionen på 26 procent, som man har afgivet til FN-systemet. Men regeringen vil ikke forsøge at lovgive om reduktionen af drivhusgasserne, for en sådan lovgivning kan der efter al sandsynlig ikke findes flertal for i parlamentet, oplyser premierminster Malcom Turnbull ifølge en række australske medier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs