EnergiWatch

Vestas: Siemens Gamesa-ordre ingen trussel

Selv om Siemens Gamesa har kapret ordre på storprojektet Wind XI, som Vestas har en betinget aftale på, forventer den danske fabrikant fortsat at forblive storleverandør.

Foto: Berkshire Hathaway

Det er ingen katastrofe, at Siemens Gamesa tirsdag fik en ordre på det amerikanske projekt Wind XI. Det fastslår Vestas, der i 2016 indgik en betinget aftale med udvikleren, MidAmerican Energy, på salg op mod 1.000 møller – og dermed den samlede kapacitet – til det to gigawatt store projekt.

"Vestas' oprindelige aftale er fortsat på plads, og som annonceret forventer vi at levere langt de fleste af møllerne på det op mod 2.000 MW store Wind XI-projekt," skriver mølleproducenten til EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs