EnergiWatch

Fire initiativer skal afhjælpe bortfaldet grundbeløb

Energistyrelsen fremlægger nu de fire initiativer, der er målrettet de værker, der tidligere modtog grundbeløbsstøtte. Samlet set er der afsat 540 mio. kr. til initiativerne.

Foto: Dansk Fjernvarme

Ved udgangen af 2018 bortfaldt den såkaldte grundbeløbsstøtte, men i forbindelse med sommerens energiaftale, der involverede samtlige partier i Folketinget, blev der afsat 540 mio. kr. til fire initiativer.

Disse fire initiativer er henvendt de værker, der tidligere har modtaget grundbeløbsstøtte. Og nu er Energistyrelsen klar til at præsentere dem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs