EnergiWatch

Vattenfalls kystnære parker behandles på ny

Energistyrelsen går i gang med nyt VVM-tillæg på Vesterhav Syd og lægger op til genbehandling af også naboparken. Vattenfall arbejder fortsat ud fra, at parkerne er i drift til næste år.

Kort før jul hældte Energiklagenævnet VVM-redegørelsen for Vesterhav Syd ned ad brættet. Projektet var ikke tilstrækkeligt konkret, da myndighederne gav tilladelsen i januar 2017, så Energistyrelsen blev beordret til at udarbejde et VVM-tillæg, der skal vurdere miljøpåvirkningerne ved Vattenfalls projekt. Først når en sådan er godkendt, kan der udstedes en igangsættelsestilladelse til projektet.

Den proces er der nu sat gang i, oplyser Energistyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs