EnergiWatch

EU og Kina vil samarbejde om co2-kvoter

De to største markeder for handel med co2-kvoter i verden vil hjælpes ad om at få priserne på at forurene til at stige. I EU er priserne på vej op, men konsekvenserne af brexit lurer i kulissen.

Foto: Ng Han Guan/RITZAU SCANPIX

De to største handelspladser for co2-kvoter i Kina og i EU skal arbejde tættere sammen. Det fremgår af en ny erklæring, som er underskrevet af de to aktører under det igangværende topmøde mellem parterne.

Topmødet afholdes i Beijing, og her forpligter begge co2-markeder sig blandt andet til "yderligere at forbedre og forstærke det bilaterale samarbejde om emissionshandel ," som det blandt andet hedder i teksten. Med samarbejdet vil man blandt andet dele erfaringer og ekspertise om kulstofhandlen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs