EnergiWatch

Radikale vil have mere havvind og energiforskning i aftale

Radikale Venstre går ind til forhandlinger om regeringens energiudspil med ønsket om at "hæve ambitionsniveauet". "Det ser jo lidt ud som om, at regeringen har lavet udspillet på en måde, så vi andre skal komme med ambitionerne," siger energiordfører Ida Auken og afviser, at partiet har ultimative krav.

Foto: /ritzau/Jens Dresling/

Ambitionsniveauet for den kommende energiaftale skal op, hvis Radikale Venstre skal lægge stemmer til regeringens netop fremlagte energiudspil. Det siger partiets energiordfører Ida Auken til EnergiWatch.

Hun mener, at regeringen er nødt til at fremrykke de planlagte investeringer i yderligere havvindmølleparker herhjemme. Regeringen har foreslået, at man sætter en 800 MW stor havvindmøllepark i drift mellem 2024 og 2027, og yderligere ønsker man i 2022 at træffe beslutning om mere havvind frem mod 2030.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs