EnergiWatch

Peter Lytzen fik respekt for Esvagt som ung borebisse

Esvagts nye topchef, Peter Lytzen, har fulgt offshorerederiet siden barndommen i Esbjerg, rederiets hjemby. Egentlig vendte han hjem til Danmark for at forfølge en bestyrelseskarriere, men i det tidlige forår ringede en headhunter.

Foto: Esvagt

Som 26-årig stod Peter Lytzen ofte på boreplatformens dæk og kiggede de mange meter ned på Esvagts standby-både, der sejlede rundt i nærheden.

Hvis noget går galt, er det sgu meget godt, de er derude til at samle mig op, tænkte han dengang, hvor Nordsøen var hans arbejdsplads som leder for elektrikere og svejsere ombord på boreplatforme ejet af Maersk Olie og Gas.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs