EnergiWatch

Singapore kan komme til at mangle skibsbrændstof

Verdens absolutte centrum for handel med skibsbrændstof kan risikere at stå med tomme lagre. Faktorer som de kommende svovlkrav og sanktioner mod Iran får selskaberne til at sælge ud.

Singapore kan komme til at mangle skibsbrændstof, bunker – og det er et problem for havnen, der er verdens absolutte centrum for bunkerhandel.

En række faktorer, herunder IMO's kommende svovlkrav, der træder i kraft 1. januar 2020, og de nye sanktioner mod Iran, får bunkerselskaberne til at sælge ud af deres lagre, skriver Bloomberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs