EnergiWatch

BP's overskud slår de mest optimistiske analytikeres forventning

Det britiske olieselskab har haft fuld fart på i årets første kvartal og leverer et overskud langt over forventningerne.

Foto: BP

Det britiske olieselskab BP lander i første kvartal et justeret overskud og et justeret driftsoverskud (EBIT), der ligger over estimaterne fra selv de mest optimistiske analytikere, der havde leveret estimater til Bloomberg News.

På bundlinjen realiserede BP i årets første tre måneder et justeret overskud på 2,59 mia. dollar, mens analytikerne ifølge Bloomberg News ventede et overskud på 2,12 mia. dollar, hvor estimaterne spændte mellem 1,90-2,32 mia dollar.

Det skriver Bloomberg News.

Det justerede driftsoverskud endte på 4,68 mia. dollar, hvor analytikerne ventede et resultat mellem 4,00-4,55 mia. dollar.

Desuden oplyser olieselskabet, at det holder fast i forventningerne om, at de organiske capex-investeringer i 2018 vil lande mellem 15-16 mia. dollar.

Shell trodser olieprisen og kommer ud med stort overskud

BP udvikler to nye felter i Nordsøen

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs