EnergiWatch

"Energibranchen har stadig meget at arbejde med"

De danske energiselskaber tager ikke kunderne alvorligt nok, mener Blue Energys nye ejer, der vil vokse ved at være hurtigst til at omstille sig og tilbyde andre produkter. Dog ikke en elscooter.

Foto: New Nordic Advisors

Egentlig var Nicolai Borcher Hansen ikke interesseret i elbranchen. Det relativt nystartede London-baserede investeringsselskab New Nordic Advisors, han sammen med to partnere stiftede sidste år, ledte primært efter teknologiorienterede virksomheder at investere i. Og i den kategori talte han ikke just danske energiselskaber.

I hvert fald indtil han faldt over Blue Energy. Et relativt nystartet elselskab, der de seneste par år har skaffet sig omkring 25.000 kunder på blandt andet at sælge produkter med frit strømforbrug til en fast månedlig pris og ved at kombinere elsalg med bredbånd og andre abonnementsløsninger. Men også et selskab, der tidligt brugte et relativt stort millionbeløb på at udvikle et avanceret softwaresystem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs