EnergiWatch

Eon Danmark får ny topchef

Peter Jonsson bliver ny adm. direktør i energiselskabet Eon Danmark. Direktørskiftet sker efter, at Tore Harritshøj har valgt at forlade selskabet efter 10 år som øverste chef i den danske del af den tyske energikoncern.

Foto: Carsten Bundgaard

Tore Harritshøj, adm. direktør i Eon Danmark, der er et selskab i den tyske energikoncern, stopper i selskabet den 1. april. Det fremgår af en pressemeddelelse torsdag.

"På mindre end ti år har Tore udviklet Eon Danmark fra at være en traditionel varmeforretning til at være førende inden for ladeløsninger og infrastruktur til elbiler, biogasproduktion og innovative energiløsninger. Det, som Tore har gjort, er en imponerende transformation mod et mere bæredygtigt samfund og jeg takker for hans store indsats," siger Marc Hoffmann, direktør for E.ON i Norden

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs