EnergiWatch

Små bredbåndsselskaber kan blive presset af regeringsudspil

15 små bredbåndsselskaber kan komme i klemme, når regeringen vil udbrede statsfinansieret bredbånd frem til 2020. De er så små, at de ikke er med på officielle lister over bredbåndsselskaber, siger Teleindustriens direktør, der vil give dem en stemme i debatten.

De er så små, at de ikke er med på landets officielle lister. Mange mikro-bredbåndsselskaber landet over har opbygget og driver en forretning for bredbånd i nogle af de huller i det landsdækkende bredbåndsnet, som regeringen nu vil lukke. Det skal ske gennem statsfinansierede bredbåndsnet, lyder det fra regeringens seneste udspil, en samlet erhvervspakke, der sender milliarder i retning af erhvervslivet.

I pakken hedder det, at der er områder, især uden for byerne, der kun har adgang til basale bredbåndsforbindelser med lav hastighed, og "hvor teleselskaberne ikke har planer om at udrulle ny infrastruktur inden for de kommende år."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs