EnergiWatch

Norsk brintudvikler henter ny amerikansk ordre

Den norske brintudvikler Nel, der har produktion i Danmark, skal påføre nyt anlæg i Californien.

En brintstation, der både kan fremstille brint og tanke den i kundernes biler, er næste projekt for norske Nel Hydrogen Solutions. Firmaet har, sammen med partneren Proton, fået en ordre på projektet for en værdi på 8,3 mio. dollar. Køber af projektet er det amerikanske selskab Sunline Transit Agency, der vil opføre stationen i Californien.

Stationen får en kapacitet på 900 kilo brint om dagen, og det bliver dermed verdens hidtil største kombineret brintproduktion og tankanlæg. Sunline skal bruge stationen til at tanke de mange brintbusser, selskabet er operatør på i Palm Springs i Californien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesa hiver ejer med ned

Trods langt bedre end ventet salg i gasforretningen nedjusterer Siemens Energy sine forventninger til året, efter Siemens Gamesas annoncering af et muligt milliardtab i 2022.

Siemens Gamesa melder om milliardtab

Massivt driftsunderskud i Siemens Gamesas første kvartal får mølleproducenten til at nedjustere forventningerne til helåret. Leverandørkædeproblemerne trækker ud, lyder det.

Hofor udpeger ny direktør

Hovedstadens Forsyningsselskab ansætter Henrik Plougmann Olsen som selskabets nye direktør. Han kommer fra en stilling som topchef i Metroselskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs