EnergiWatch

Tesla-aktien står til et fald efter afblæst plan om afnotering

Efter et møde med bestyrelsen i torsdags har Elon Musk udtalt, at han ikke længere vil tage elbilproducenten af børsmarkedet.

Foto: Kiichiro Sato/AP

Tesla-aktien falder 5 pct. på det tyske marked mandag formiddag.

Det samme gør sig gældende på det amerikanske formarked, hvor aktien står til at falde 4,5 pct., når den amerikanske handel starter.

Faldene kommer, efter Teslas topchef Elon Musk i fredags trak et tweet tilbage, hvor han tidligere på månedens skrev, at han havde sikret sig finansiering til at tage Tesla af aktiemarkedet.

Men efter et møde med bestyrelsen i torsdags har Elon Musk udtalt, at han ikke længere vil tage elbilproducenten af børsmarkedet.

Med sit opslag tidligere i august indikerede Musk, at han muligvis var villig til at købe Tesla-aktier til en kurs på 420 dollar stykket. Kursen på Tesla-aktien, der før det tweet var et godt stykke under, steg umiddelbart efter til 371,15 dollar.

Elon Musk dropper planer om at tage Tesla af børsmarkedet

Morgan Stanley skal angiveligt hjælpe Elon Musk med Tesla-bud 

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs