EnergiWatch

Degraderet Siemens-chef usikker på egen fremtid

Den danske vidensbase gør, at Siemens Gamesa bliver nødt til fortsat at være til stede i Danmark, siger Michael Hannibal, der omvendt endnu ikke ved, om han bliver hos mølleproducenten.

Foto: EWEA

Onsdag formiddag lagde Siemens Gamesa den øverste del af sin organisatoriske kabale. Men hvor de allerøverste esser fra såvel det spanske selskab som fra Siemens Wind Power var blandt de kort, der blev vendt, ligger flere af kongerne fra de to vindmølleproducenter endnu tilbage i bunken.

Heriblandt Michael Hannibal. Den danske adm. direktør, der har stået i spidsen for Siemens' havmølledivision siden februar 2014, afløses af sin hidtidige nærmeste chef, Markus Tacke, der indtil fusionen var overordnet direktør for Siemens' vedvarende energidivision.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Kulforbruget er steget markant i 2021

Koldt vejr og lav produktion fra vindmøller betød, at de centrale kraftværker i Danmarks kulforbrug er steget med en tredjedel indtil videre i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs