EnergiWatch

Dansk Siemens-boss mister titlen i Gamesa-fusion

Gamesas direktør bliver foreløbig topchef for den fusionerede vindmølleproducent. Såvel land- som havmølledirektøren for Siemens Wind Power rykker tilsyneladende et hak ned i organisationsdiagrammet.

Den øverste ledelse for Siemens Gamesa er på plads. På et indledende møde i den fusionerede vindmølleproducent tirsdag aften blev der sat navn og stilling på såvel selskabets nye formand som på de øverste ledende positioner. Samt på selve selskabet, der formelt dog kommer til at fungere under Gamesas navn, indtil det nye navn – Siemens Gamesa Renewable Energy – til juni skal vælges på det første årlige aktionærmøde.

Som ventet bliver Gamesas topchef Ignacio Martín adm. direktør for det fusionerede selskab. Spanieren skal dog kun lede selskabet i en overgangsperiode, før han trækker sig tilbage. Der er nu nedsat en komité under bestyrelsen, der skal finde vindmølleproducentens kommende topchef.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kuldechok medfører Nordens højeste elpris i otte år

Kuldens indtog efter gassens fravær viser sine første alvorlige tegn, hvor Finland har eksorbitant høje elpriser, Sverige starter oliekraftværker for at hjælpe Polen fra nedbrud og dieselkraftværker for at afbøde effekten af norsk straf.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs