EnergiWatch

Dansk Siemens-boss klar til fusion

Der er intet længere noget til hinder for, at fusionen mellem Siemens Wind Power og Gamesa gennemføres i næste måned, siger Michael Hannibal.

Foto: EWEA

Den største vindmøllefusion til dato er lige oppe over. Fusionen mellem de to vindmølleproducenter Siemens Wind Power og Gamesa, der skal skabe en mastodont med et ordrekatalog på mere end 20 mia. euro og en omsætning på 10,8 mia. euro har endog fået lanceret sin egen hjemmeside. Og tidsplanen holder, fastslår Siemens' havmølledirektør, Michael Hannibal.

"Vi har tidligere sagt, at det kunne være fint at have fusionen klar til april," sagde direktøren torsdag på Vindmølleindustriens årsmøde i Århus, og opremsede hvordan både Gamesas aktionærer, de spanske myndigheder og senest konkurrenceinstanser verden over har sagt god for sammenlægningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs