EnergiWatch

Vestas skal opgradere hundredvis af møller

Vestas' storkunde EDPR har bestilt en opgradering af hundredvis af amerikanske møller.

Foto: LM Wind Power

Det er ikke mere end en måneds tid siden, at Vestas annoncerede en ny retrofit-løsning kaldet Vestas Powerplus, der øger produktionen fra allerede opsatte møller.

Nu har selskabet så landet sin første ordre, som godt nok kun er kommunikeret ud via en pressemeddelelse og ikke en fondsbørsmeddelelse, hvilket siger noget om, at den økonomiske betydning er i den lave ende for selskabet.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Det er imidlertid Vestas' storkunde EDPR, der har bestilt en opgradering af "hundredvis" af sine amerikanske Vestas-møller, fortæller selskabet.

"At underskrive vores første Vestas Powerplus-løsning så hurtigt efter vi lancerede den demonstrerer, at der er stor efterspørgslen efter produktet," siger Chris Brown, Vestas' salgs- og servicechef i USA og Canada, i en meddelelse.

Selskabet sætter ingen værdi på ordren, og Vestas' pressechef Michael Zarin skriver til EnergiWatch, at man efter aftale med EDPR ikke oplyser værdien af ordren. Han fortæller, at Vestas har opstillet 23.000 møller globalt, der kan opgraderes ved hjælp af Vestas Powerplus, og at alene antallet i USA er tæt på 7.000.

Læs, hvad Sydbank-analytiker Jacob Pedersen tænker om den nye ordre fra EDPR her.

Læs meget mere om Vestas Powerplus her.

EDPR vil investere godt 13 milliarder i vind

Ny Vestas-mølle installeret

Vestas-storkunde vælger konkurrent til prærieprojekt

Vestas: Stor USA-ordre vundet i udbud

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs