EnergiWatch

Negativ bank løfter Vestas-mål med 40 procent

Tyske Commerzbank øger troen på vindselskabet. Se oversigt over kursmål.

Foto: Joachim Ladefoged

Tyske Commerzbanks analytikere, der længe har været negativt indstillet over for aktien i den danske vindmølleproducent Vestas, skruer heftigt op for sit kursmål for aktien efter de seneste stigninger.

Commerzbank løfter sit kursmål for Vestas med hele 40 pct. til 210 kr. fra tidligere 150 kr., fremgår det af data fra Bloomberg News.

Den negative anbefaling "reducer" fastholdes dog samtidig. Vestas-aktien stiger til trods med 1,5 pct. til 268,90 kr. mandag formiddag.

Opjusteringen fra den store tyske bank sker efter en periode, hvor banker i ind- og udland har disket op med øget tro på den danske vindmølleproducent.

De mest optimistiske analytikere sidder i Danske Bank, som har et kursmål på 310 kr., mens fem andre banker har kursmål på 300 kr. eller derover.

Ugebrev: Stensikker Vestas-opjustering på vej

Goldman hæver Vestas' kursmål

Ny storbank løfter Vestas

Jyske Bank løfter også Vestas

Avis: Vestas overvejer at flytte amerikansk hovedkontor

Fire banker løfter Vestas til over 300

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs