EnergiWatch

Negativ bank løfter Vestas-mål med 40 procent

Tyske Commerzbank øger troen på vindselskabet. Se oversigt over kursmål.

Foto: Joachim Ladefoged

Tyske Commerzbanks analytikere, der længe har været negativt indstillet over for aktien i den danske vindmølleproducent Vestas, skruer heftigt op for sit kursmål for aktien efter de seneste stigninger.

Commerzbank løfter sit kursmål for Vestas med hele 40 pct. til 210 kr. fra tidligere 150 kr., fremgår det af data fra Bloomberg News.

Den negative anbefaling "reducer" fastholdes dog samtidig. Vestas-aktien stiger til trods med 1,5 pct. til 268,90 kr. mandag formiddag.

Opjusteringen fra den store tyske bank sker efter en periode, hvor banker i ind- og udland har disket op med øget tro på den danske vindmølleproducent.

De mest optimistiske analytikere sidder i Danske Bank, som har et kursmål på 310 kr., mens fem andre banker har kursmål på 300 kr. eller derover.

Ugebrev: Stensikker Vestas-opjustering på vej

Goldman hæver Vestas' kursmål

Ny storbank løfter Vestas

Jyske Bank løfter også Vestas

Avis: Vestas overvejer at flytte amerikansk hovedkontor

Fire banker løfter Vestas til over 300

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs