EnergiWatch

Avis: Vestas overvejer at flytte amerikansk hovedkontor

Selskabet kan være på vej til at flytte sit amerikanske hovedkontor fra vestkysten til midtvesten.

Foto: Vestas

Hovedkontoret i Portland, i staten Oregon, kan måske være på vej til at blive flyttet til Colorado, hvor Vestas også har fire fabrikker.

Det skriver avisen The Oregonian med henvisning til anonyme tidligere og nuværende medarbejdere.

Over for The Oregonian afviser Vestas-talsmand Michael Zarin at kommentere de konkrete planer, men han udtaler, at Vestas konstant arbejder på at optimere sin geografiske sammensætning.

Vestas flyttede sit USA-hovedkontor til Portland i 2002 og rykkede ind i den nuværende bygning, en ombygget fabrik, i 2010.

Ved indflytningen havde Vestas 400 ansatte og plads til at udvide til 600. Nu er der ifølge avisen i midlertid under 200 tilbage efter Vestas' hårde sparerunder, og sidste år fik Vestas selskab af et it-firma i bygningen for at dele den rigelige plads.

The Oregonian skriver, at flytningen støttes af Vestas' amerikanske salgschef, Chris Brown, men at beslutningen skal træffes i det danske hovedkvarter i Aarhus.

Mere fra EnergiWatch

BP vil satse mere på brint

Britiske BP kommer i fremtiden til at fokusere endnu mere på brintproduktionen. Direktøren vil præsentere et konkret mål i det nye år.

Britisk kapitalfond kan bringe Danmarks næststørste biogaskoncern i spil

Analyse: Med Industriens Pension som største investor i et nordisk partnerskab overtog Arjun Infrastructure Partners lige knap halvdelen af Danmarks næststørste biogaskoncern Bigadan. Efter Shells milliardopkøb af Nature Energy kan den tidligere rent familieejede virksomhed også blive interessant for andre investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs