EnergiWatch

Løftefirma: "Vi er nødt til at vinde på kvaliteten"

EP Tools leverer løfteudstyr til nogle af landets største energivirksomheder, og her er strategien klar: Kvalitet frem for pris – også når det koster kunder.

Foto: Carsten Andreasen

Da Ernst Poulsen startede EP Tools, sagde han farvel til et job med faste arbejdstider og en god løn. Mange i hans omgangskreds kunne ikke forstå, hvorfor han dog ville give afkald på det. Faktisk mente flere ligefrem, at det var fuldstændig tåbeligt at tage den risiko, når han havde konen Kirsten og sønnen Frederik at tænke på.

"Selvfølgelig tænkte jeg over risikoen dengang, men jeg syntes, det var helt vildt spændende at starte op. Jeg er typen, der tager chancer engang imellem, for der skal ske noget," siger Ernst Poulsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs