EnergiWatch

Fordobling af ansatte hos LM Wind Power i USA

På et halvt år har LM Wind Power fordoblet antallet af ansatte i USA, og stadig flere skal ansættes.

Vingeproduktion hos LM Wind Power. | Foto: LM Wind power

Der er gang i udarbejdelsen af nye ansættelseskontrakter hos den danske underleverandør til vindmølleindustrien, LM Wind Power. Siden april har selskabet fordoblet antallet af ansatte i USA, og der arbejder nu over 700 i LM Wind Powers amerikanske division. Jobskabelsen forventer selskabet vil fortsætte resten af året, så man i 2014 vil nå op på 1200 ansatte.

De mange nyansættelser skal bruges på LM Wind Powers fabrikker i Grand Forks, North Dakota og i Little Rock, Arkansas. LM Wind Power oplever en stærk ordrefremgang i US A efter PTC'en blev forlænget sidste år.

LM vil producere vinger i Sydafrika

USA blandt de største markeder

"Vi er meget glade for, at markedet nu er forbedret igen efter en periode med lav aktivitet på grund af usikkerhed om PTC-ordningen. Med de politiske rammebetingelser på plads, kan vores kunder nu vinde flere ordre, og vi er klar til at udfylde den efterspørgsel, der giver, med højeffektive vinger til det amerikanske marked," lyder det fra Bil Burga Jr, direktør for LM Wind Power i USA, i en meddelelse.

LM Wind Power vækster i Indien

Ved udgangen af i år forventer LM Wind Power at beskæftige 570 ansatte i Grand Forks og 400 i Little Rock, mens man i løbet af 2014 vil ansætte yderligere 250. LM Wind Powers amerikanske fabrikker er nu blandt de største i selskabet, der driver 14 fabrikker fordelt ud over Amerika, Europa og Asien.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Elbiler er ikke altid en gevinst for klimaet - nogle bliver det aldrig

Kører man kun 3.000 km i bil om året, bliver det aldrig bedre for klimaet at køre i en elbil. Kører man 7.500 km om året, går der otte-ni år, før skiftet gavner klimaet, viser ny forskning. Jo længere, man kører, jo bedre bliver klimaregnestykket. For mange kan det være klogt at vente med at skifte til en elbil, lyder rådet fra FDM og forskere ved Aarhus Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs