Fordobling af ansatte hos LM Wind Power i USA

På et halvt år har LM Wind Power fordoblet antallet af ansatte i USA, og stadig flere skal ansættes.
Vingeproduktion hos LM Wind Power. | Foto: LM Wind power
Vingeproduktion hos LM Wind Power. | Foto: LM Wind power

Der er gang i udarbejdelsen af nye ansættelseskontrakter hos den danske underleverandør til vindmølleindustrien, LM Wind Power. Siden april har selskabet fordoblet antallet af ansatte i USA, og der arbejder nu over 700 i LM Wind Powers amerikanske division. Jobskabelsen forventer selskabet vil fortsætte resten af året, så man i 2014 vil nå op på 1200 ansatte.

De mange nyansættelser skal bruges på LM Wind Powers fabrikker i Grand Forks, North Dakota og i Little Rock, Arkansas. LM Wind Power oplever en stærk ordrefremgang i US A efter PTC'en blev forlænget sidste år.

LM vil producere vinger i Sydafrika

USA blandt de største markeder

"Vi er meget glade for, at markedet nu er forbedret igen efter en periode med lav aktivitet på grund af usikkerhed om PTC-ordningen. Med de politiske rammebetingelser på plads, kan vores kunder nu vinde flere ordre, og vi er klar til at udfylde den efterspørgsel, der giver, med højeffektive vinger til det amerikanske marked," lyder det fra Bil Burga Jr, direktør for LM Wind Power i USA, i en meddelelse.

LM Wind Power vækster i Indien

Ved udgangen af i år forventer LM Wind Power at beskæftige 570 ansatte i Grand Forks og 400 i Little Rock, mens man i løbet af 2014 vil ansætte yderligere 250. LM Wind Powers amerikanske fabrikker er nu blandt de største i selskabet, der driver 14 fabrikker fordelt ud over Amerika, Europa og Asien.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåJob

Se flere jobs