Vestas scorer tyrkisk ordre

Tyrkiske Erciyas Çelik Boru A.Ş har bestilt sine første vindmøller - 16 styk Vestas 3,3 MW-møller.

Vestas har fået en ny kunde.

Erciyas Çelik Boru A.Ş, en tyrkisk virksomhed der eksporterer stålrør, har underskrevet en aftale om at bygge selskabets første vindmøllepark. Parken udstyres med 16 Vestas-møller.

Det er vindmølleproducentens V112-platform i 3,3 megawatt-udgaven, der efter planen rejses i Tyrkiet i første kvartal 2014.

"Det er en belønning for vores engagement i udviklingen af ​​vindenergi at blive valgt som vindmølle- og serviceleverandør til en ny spiller i branchen. Som den ledende vindmølleproducent i Tyrkiet ser vi frem til spændende nye vindprojekter," siger executive vice president hos Vestas, Juan Araluce, i en meddelelse.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Femårig serviceaftale

Parken opsættes i den sydlige Balikesir-provins i Tyrkiet, og foruden de sammenlagt 52 megawatt, som Vestas skal levere, køber tyrkerne også en femårig AOM4000-aftale, der skal sikre dem et ordentligt output fra parken.

"Vestas' V112-3,3 MW-mølle var i stand til at overgå vores forventninger, og derfor er vi stolte af at kunne præsentere landets første vindmøllepark med et af Vestas' nyeste produkter," siger developeren bag parken, Eciyas Celik Boru, i meddelelsen.

V112-platformen findes i forskellige konfigurationer og optimeres til de lokale vindforhold. Den sælges også som havvindmølle.

De 16 møller til Tyrkiet kommer til at stå i vindmølleparken Kavakli RES, og de burde være klar til at snurre i andet kvartal 2014.

GE får ordre i Tyrkiet

Her er Europas mest vindglade lande

Vindkonsulent: Repower overhaler Vestas offshore

"Ditlevs navn var en fordel"

Vestas i kamp på flere fronter 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåJob

Se flere jobs