EnergiWatch

Støjforskere retter kritik mod Vestas-kampagne

Vestas-kampagne, der via fakta skal gøre op med halve sandheder og myter, har selv begået en alvorlig fejl. Vi skal have rettet formulering, siger talsmand fra Vestas.

Foto: Vestas

Vestas har netop lanceret en global kampagne, der ifølge vindmølle-giganten selv er et modangreb på anti-vind-bevægelsen, som nu skal sættes på plads med en banebrydende Act on Facts-kampagne.

"Alt for længe har vindindustrien globalt ladet sig køre over af få, men indflydelsesrige anti-vindbevægelser, der argumenterer med halve sandheder og vilde myter. Nu svarer Vestas igen med en faktabaseret global kampagne, der skal gøre det stille flertal til aktive forkæmpere for vind."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs